Adresa: Str. N.Caramfil nr.22A, Sector 1, Bucuresti, 014143
021.410.24.23
Filtre Medicale

Pall & Haemonetics

Filtre de sânge şi seturi

Filtru deleucocitare masă eritrocitară neonatologic/pediatric RN

Filtru deleucocitare masă eritrocitară neonatologic/pediatric RN

Tehnologie medicală testată clinic. Foarte ușor de utilizat. Port de acces unic. Înlăturarea eficientă a leucocitelor. Recuperarea hematiilor. Volum cu așteptare minimă

 

Beneficii

Mediu tehnologic dovedit clinic protejază pacienții împotriva complicațiilor asociate cu transfuziile precum microagregatele, Cytomegalovirus, imunosupresia și aloimunizarea.

Amorsare prin gravitație sau amorsare rapidă prin strângerea pungii de sânge.

Furnizează în mod sigur și eficient reziduurile de leucocite, oferindu-le pacienților maximă protecție împotriva complicațiilor legate de leucocite din timpul transfuziilor.

Mediu de filtrare de înaltă tehnologie și volum scăzut de reținere al filtrului ( 20 ml după recuperare ) asigură o pierdere minimă a hematiilor fără nevoia de clătire cu substanță salină.

Performanțe

Nivelul rezidual de leucocite, după filtrarea de aproximativ 60 ml de celule roșii printr-un filtru RN în mod constant mediile sunt mai puțin de 2 x 10^5 / unitate.

Nivelul rezidual de leucocite, după filtrarea de aproximativ 60 ml până la 150 ml de celule roșii printr-un filtru RN în mod constant mediile sunt mai puțin de 2 x 10^5 / unitate.