Adresa: Str. N.Caramfil nr.22A, Sector 1, Bucuresti, 014143
021.410.24.23
Filtre Medicale

Pall & Haemonetics

Sisteme celule stem

Set pungi transfer/ congelare

Set pungi transfer/ congelare

Cod produs: 791-02

Set pentru colectarea de până la 150 ml de sânge din cordonul ombilical. Fiecare set conţine 25 ml de fosfat citrat dextroză (DPC) anticoagulant.

Set pentru prelucrarea și congelarea a 25 ml de sânge cu celule stem din cordonul ombilical prin metoda dezvoltată la New York Blood Center. Fiecare set steril este format din două pungi de transfer și o pungă de congelare cu două compartimente tri-dimensionale de 25 ml legată printr-un tub integral si două linii de legătură.

 

  • Două pungi de transfer de 200 si 150 ml. Punga de transfer de 200 ml concentrează plasma primară bogată in celule stem în principal, în timp ce punga de transfer de 150 ml primește plasma supernatantă din celule stem concentrate.
  • Punga de congelare este compatibilă cu stocarea azotului lichid (LN2). Proiectarea tri-dimensională a pungii asigură o rată omogenă, controlată de congelare pentru o viabilitate maximă de celule.
  • Punga de congelare este unic compatibilă cu utilizarea de DMSO / Dextran și stocarea azotului lichid în Sistemul BioArchive termogeneza Corporation.
  • Cele 2 compartimente separabile ale pungii de congelare permit un raport de 4:1 diviziuni ale conținutului, permitând o cotă parte de volum consistent pentru expansiunea de celule ex vivo.
  • Punga de congelare este în conformitate cu standardul AABB pentru segmentele integrale crioconservate cu produs, care să permită teste de confirmare înainte de transfuzie.
  • Adăugarea solutiei cryopreservative poate fi realizată fie prin alimentarea gravitatională sau prin injectare.

 

Specificații